photo_2023-10-16_11-20-06

Des d'avui, dilluns 16 d'octubre fins el dilluns 20 de novembre a les 23:59h està oberta la convocatòria per participar al GRAF BCN 2024 que tindrà lloc els dies 2 i 3 de març a la Fàbrica de Creació de la Fabra i Coats (Carrer de Sant Adrià, 20. Barcelona).

GRAF és una trobada del còmic independent i l'autoedició. Si fas o edites còmic experimental, o d'avantguarda, o que escapa de les formes de narrativa més clàssiques, si edites els teus fanzins o tens un segell de còmic emergent, aquest és el teu festival. Omple el formulari que respongui a les característiques de la teva proposta: editorial independent, artista o colectiu, o centre d'estudis, parla’ns de tu i participa-hi.

El 15 de gener farem pública la llista de les propostes seleccionades.

· · ·

Desde hoy, lunes 16 de octubre hasta el lunes 20 de noviembre a las 23.59h está abierta la convocatoria para participar en GRAF BCN 2024 que tendrá lugar los días 2 y 3 de marzo en la Fábrica de Creación de Fabra i Coats (Carrer de Sant Adrià, 20. Barcelona). 


GRAF es un encuentro para el cómic independiente y la autoedición. Si haces o editas cómic experimental, o de vanguardia, o que escapa de las formas de narrativa más clásicas, si editas tus propios fanzines o tienes un sello de cómic emergente, este es tu festival. Rellena el formulario que responda a las características de tu propuesta: editorial independiente, artista o colectivo, o centro de estudios, cuéntanos sobre ti y participa.

El 15 de enero haremos público el listado de las propuestas seleccionadas.

 

Emplena el formulari de sol·licitud: / Rellena el formulario de solicitud:

EDICIÓ INDEPENDENT/EDICIÓN INDEPENDIENTE 

AUTOEDICIÓ/AUTOEDICIÓN 

CENTRES D'ESTUDI/CENTROS DE ESTUDIO 

instagram-logo-A807AD378B-seeklogo.com
X_logo_2023_original
youtube