photo_2024-02-22_16-42-45

"Bottleneck" publicat a França per Les Requins Marteaux, és el còmic debut de Marco Quadri, un relat coral que juga amb el desencadenant hipnòtic d'un creixement de tensió i expectatives que enreda els personatges i el lector en un vòrtex sense sortida. Cada personatge està decidit a traçar un camí a través de trobades i interaccions aparentment casuals que inevitablement ens porten cap a alguna cosa inesperada o temuda, un coll d'ampolla del qual no podem veure el punt de fuga.

El títol de l'exposició, "Sobre brases", es refereix precisament a la sensació d'anticipació que submergeix els personatges del llibre i l'atmosfera suspesa que s'experimenta quan s'està en suspens. Podrà visitar-se durant el 2 i 3 de març al vestíbul de la Fàbrica de Creació.

Aquesta exposició neix des d'una col·laboració amb el Treviso Comic Festival.


Biografia
Marco Quadri és un il·lustrador i dibuixant nascut a Bolonya. Algunes de les seves històries curtes han estat publicades per editorials com ara Kuš, Baobab, Sigaretten, Magma Bruta, Colorama.
"Bottleneck" és el seu primer còmic, llançat el 2023 a França per l'editorial Les Requins Marteaux i a Itàlia el 2024 per Edizioni BD.
El 2020, va fundar Enter Press, un col·lectiu i estudi d'impressió Risograph que publica petites autoproduccions i llibres amb un enfoc especial en el còmic i el dibuix contemporani, col·laborant amb artistes nacionals i internacionals. Des del 2023, forma part del projecte Titivil, un estudi-galeria-llibreria amb seu a Bolonya.
Quadri ha col·laborat com a il·lustrador amb diverses revistes internacionals com Le Monde, The New Yorker, Esquire, New York Times, Libération, Jacobin.

instagram-logo-A807AD378B-seeklogo.com
X_logo_2023_original
youtube