photo_2024-01-01_15-55-37

Mar Mascaró (Sant Joan de Vilatorrada, 1996) va estudiar Il·lustració a l'Escola Massana de Barcelona, a la LUCA School of Arts de Gant (Bèlgica) i Estudis Literaris a la Universitat de Barcelona per lligar caps solts d'un denominador comú: el còmic.
Podem llegir els seus còmics curts Dins (Entrecomics Còmics, 2018), Little i La primera dent, publicats als números 1 i 3 de l'antologia de còmic en català Forn de Calç (Extinció Edicions, 2021 i 2023), per a la qual prepara una nova feina. També ha col·laborat a fanzines com Guitza! o Regla fanzine, ha publicat el relat El déu de la caça dins de l'antologia El Gran Llibre dels Ocells (Blackie Books, 2023), i ha col·laborat amb entitats com la Fundació Miró, l’Espai Culturista Sendak, la Escola Gossa, el Patac Fest o el mateix Graf impartint tallers de còmic.
Actualment, compagina el seu treball com a il·lustradora i autora amb ser part de l'equip de l'editorial de còmic La Cúpula Ediciones.

***

Mar Mascaró (Sant Joan de Vilatorrada, 1996) estudió Ilustración en la Escola Massana de Barcelona, en la LUCA School of Arts de Gante, Bélgica, y Estudios Literarios en la Universidad de Barcelona con tal de atar cabos sueltos de un denominador común: el cómic.
Suyo podemos leer los cómics cortos Dins (Entrecomics Cómics, 2018), Little y La primera dent, publicados en los números 1 y 3 de la antología de cómic en catalán Forn de Calç (Extinció Edicions, 2021 y 2023), para la que prepara un nuevo trabajo. También ha colaborado en fanzines como Guitza! o Regla fanzine, publicado el relato El dios de la caza dentro de la antología El Gran Libro de los Pájaros (Blackie Books, 2023), y colaborado con entidades como Fundació Miró, Espai Culturista Sendak, Escola Gossa, Patac Fest o el mismo Graf impartiendo talleres de cómic.
Actualmente, compagina su trabajo como ilustradora y autora con ser parte del equipo de la editorial de cómic La Cúpula Ediciones.

instagram-logo-A807AD378B-seeklogo.com
X_logo_2023_original
youtube